Juridisch Advies voor Werkgevers


ontslag.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Juridisch Advies voor Werkgevers
Arbeidsrecht Advocaat
Juridische hulp en informatie over het voorkomen en oplossen van arbeidsconflicten. de maker van deze website is gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat in eindhoven. veel info over ontslag, gouden handdruk, loonvordering, tuchtrecht, concurrentiebeding, statutair directeur, pensioenrecht, ziekte, reïntegratie
http://www.advocaatarbeidsrecht.nl

Business Mediation
Business mediation is gespecialiseerd in bemiddeling van arbeidsconflicten en andere zakelijke geschillen. business mediation biedt diensten voor de preventie en het signaleren van conflicten, de interventie (zoals bemiddeling, training, coaching) en de nazorg. business mediation biedt u conflictbemiddeling in geheel nederland met nmi-gecertificeerde mediators. business mediation werkt in geheel nederland.
http://www.Business-Mediation.nl

Conflictbemiddeling.nl
Opleidingen en trainingen sinds 1997 bieden wij u succesvolle trainingen en opleidingen, alsmede op maat gesneden in-company cursussen. er is een aanbod van korte trainingen en curssusen mediationvaardigheden, opleidingen tot nmi-mediator en permanente educatie voor diverse beroepsgroepen. nmi-gecertificeerde (rechtbank) mediators door heel nederland heeft conflictbemiddeling.nl voor uw kwestie de gespecialiseerde mediator die op korte termijn beschikbaar is. u kunt hierbij denken aan bemiddeling bij arbeidsgeschillen, echtscheidingen, omgangsregelingen, zakelijke conflicten tot complexe conflictsituaties waarbij een groter aantal partijen is betrokken. de mediators zijn allen middels doorlopende training en educatie op de hoogte van de laatste kennis en ontwikkeling op het gebied van mediation en zijn gecertificeerd door het nederlands mediation instituut (nmi). conflictbemiddeling.nl is voortgekomen uit hanekroot conflictbemiddeling/mediation. al vanaf medio jaren 80 is de naam hanekroot nauw verbonden aan mediation
http://www.conflictbemiddeling.nl

De Haan En Slager Advocaten
De haan en slager is een advocatenkantoor, gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden.
http://www.dehaanslageradvocaten.nl

Dreigendontslag
No cure no pay bij dreigend ontslag! klik hier voor een schadevergoeding!! onze ervaren en gespecialiseerde arbeidsjuristen kunnen u bijstaan bij uw (dreigend)ontslag of arbeidsconflict.
http://www.dreigendontslag.nl

Finview
Finview
http://www.finview.nl

Kröller Boom Groep
Kröller Boom Groep
http://www.kbgroep.nl

Legaleye
Legaleye
http://www.legaleye.nl

Lever Notariaat Meppel
Notaris lever netwerk notarissen te meppel tel 0522-25 27 21 informatie en prijsopgave
http://www.lever.nl

Meijer Mediation
Alles over mediation en wat dat voor u kan betekenen
http://www.meijer-mediation.nl

Mulders Advocaten
Met vestigingen in echt en kerkrade (midden- en zuid limburg) verleent zowel particuliere als zakelijke diensten. een combinatie van jonge en enthousiaste advocaten met (praktijk)ervaren collega’s vormt een team dat met veel inspiratie en daadkracht in het belang van cliënten op voortvarende wijze de advocatuur bedrijft.
http://www.mulders.net

Ontslagbrief
Ontslagbrief
www.businesscompleet.nl

Palthe Oberman
Palthe Oberman
http://www.paltheoberman.nl

Result Mediation
Result Mediation
http://www.resultmediation.com

Ujg
Ujg
http://www.ujg.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid